Re: Re: No co téma, jak s jídlem na Piketech, přes den a na
Jarda Koucký 72-74 |
email |
1.5.2022 22:24 |
id 164058
Zdravím a přidávám se vám do vaší debaty hoši. V mé době Vašíček měl jen jedno místo, kde se držela nepřetržitá služba a tam se fasoval na přesah bochník chleba s činskou vepřovou konzervu. Byla to tehdá konzerva s velice kvalitním obsahem masa počínaje a po sós se sádlem konče. Vždy byla dojedena . Horší už to bylo s obsahem u rybých konzerv, kdy mnohé byly nahřáté až do stádyja výbuchu v sušárně svršku na násypných kamnech . ---------------- Pokud bych měl hodnotit rotní stravování, tak bylo znát, že mnohý rotní kuchař měl za sebou hotelovou školu a nebo učnák se zaměřením ke stravování . Někteří z těchto kluků v novodobých dějinách úspěšně podnikají s jídlem.